تجهیزات برق اضطراری
تجهیزات برق اضطراری
Blog Article
در محیط های بیرون از محدوده های شهری از قبیل کویر ، کوه و معادن دسترسی به برق برای انجام فعالیت های عمرانی و معدنی و مورد مشابه وجود ندارد به همین دلیل تنها راه حل پیشنهادی استفاده از مولد برق اضطراری خواهد بود.
توجه داشته باشید که از این نوع یو پی اس نمیتوانید در تجهیزاتی که حساسیت بالایی نسبت به قطعی ناگهانی برق دارند، استفاده کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان فروش این مجموعه تماس بگیرید.
ولتاژ خروجی این سیستم ها تا حد امکان باید نزدیک به ولتاژ برق شهری باشد.
از مهم ترین موارد و محیط هایی که از دستگاه تامین برق اضطراری ساختمان در آنها استفاده میشوند می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:
راتا
منبع تغذیه آفلاین از جمله دستگاه هایی است که می توان در تامین برق اضطراری دستگاه های الکتریکی بر روی آن حساب کرد. چرا که این سازه می تواند تجهیزات مختلف را به صورت مستقیم به جریان برق شهری وصل کرده، و در صورت قطعی آن خود انرژی مورد نیاز آنها را فراهم کند.
تولید برق با انرژی باد: نصب توربین های بادی در محیط هایی که وزش باد در آنها با سرعت بالایی انجام میشود، از روش های نوین برای تولید برق اضطراری محسوب میشود.
این دستگاه ها همچنین دارای قیمت مناسب و ابعاد کوچکی بوده که چگونگی حمل آنها را آسان تر می کند. البته معایب این سازه را نیز نمی توان دست کم گرفت. این اقلام نمی توانند با توان اندک کار کنند. علاوه بر آن امکان پاکسازی منبع ورودی و خروجی و حذف نویز ها نیز در آنها وجود ندارد.
این سیستم ها مخصوصا در شهرهای مختلف ایران که در اغلب روزهای سال آفتابی هستند، خرید و نصب تجهیزات برق اضطراری به یکی از بهترین تامین کننده های انرژی با قیمت بسیار اران تبدیل شده اند.
کلیه حقوق این سایت متعلق به وب سایت برق نیوز میباشد، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
موتور برق یکی از کاربردی ترین سیستم های تامین برق اضطراری می باشد که بیشتر برای محیط های صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند. مهم ترین ویژگی این دستگاه ها این است که خود تامین کننده انرژی الکتریکی هستند و در ظرفیت های مختلف می توان آنها را تهیه کرد.
منبع تغذیه بیوقفه باید در شرایط خاصی نگهداری شود که در ادامه به برخی از این ویژگیها اشاره میکنیم.
از کوچک ترین وسایل مورد نیاز در زندگی روزمره سیستم های سرمایشی و گرمایشی و ماشین آلات مختلف در محیط های صنعتی برای ادامه فعالیت نیاز به انرژی الکتریکی دارند. اما در برخی از محیط ها مانند پروژه های عمرانی در بیرون از محدوده های شهری ممکن است به برق دسترسی وجود نداشته باشد.